Окрім цього з'ясувалося, що Безсмертна поспілкувалася з фанами на своїй сторінці в Instagram / колаж УНІАН, скриншоти

Нещодавня заява Ірини Безсмертної, яка виправдалася через ситуацію з росіянкою на конкурсі "Міссіс світу 2023", не сподобалася деяким користувачам мережі. Модель, яка народилася у Херсоні та нині мешкає у США, казала, що не могла порушити правила, але у це не усі повірили.

Так, на сторінці "УНІАН Зірки" на Facebook з'явилися коментарі від українців, які почали критикувати Безсмертну та її слова. Зокрема, користувачі пишуть:

  • "Підготувалась добре,що треба сказати, щоб при короні залишитись..Зажди можна вчинити так, як хочеться по совісті, а не по інструкції. Це не виправдовує її дії аж ніяк. Шкода,що корона важливіша за принципи".
  • "Викрутилася дівка"
  • "Що вона меле"
  • "Ганьба!"
  • "Голову треба включати, а тепер не відмиєшся".

Окрім цього з'ясувалося, що Безсмертна поспілкувалася з фанами на своїй сторінці в Instagram. Коментатори почали питати, чому ж вона тримала росіянку за руки та чи не розуміє вона, що це "забруднило" її саму.

Відео дня

"Пані Ірино, а як воно було тримати за руки ту, яка з країни вбивці українців? Херсон й сьогодні обстрілюють. Ви руки кров'ю українців замастили чи це не є важливим для вас?" - написала комментатор.

У відповідь на це Безсмертна спочатку написала, що знає чимало росіян, які нібито йдуть проти режиму та допомагають українцям. Модель наголосила на тому, що вона не хотіла, аби перемогла дівчина з РФ.

"В мене не було часу вивчати історію дівчини, яка була однією із моїх майже 100 суперниць і опинилася зі мною у фіналі конкурсу. Усі свої свої сили і час на той момент я направила, щоб вибороти цю перемогу для України, це була моя ціль. Для мене було принципово важливо не дозволити перемогти Росії", - заявила модель.

Безсмертна про скандал з росіянкою / скриншот

Скандал навколо українки на "Місіс світу" - що трапилося

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українка, що перемогла на "Місіс світу 2023", осоромилася люб'язністю з росіянкою. Під час фіналу вона тримала її за руку, а потім ще й обіймалася.

Згодом Безсмертна виправдалася тим, що не могла вчинити інакше. За словами моделі, якби вона порушила правила, то перемогу б отримала росіянка.

Вас також можуть зацікавити новини: