Співачка шкодує про своє захоплення ін'єкційною косметологією / фото instagram.com

Зрадниця Таїсія Повалій, чий син втік з України, поскаржилася на понівечене обличчя. Їй ввели препарат, який не розсмоктується, а схоже "зрісся з м'язами".

Співачка в інтерв'ю російським ЗМІ заявила, що їй ввели біополімерний гель, який не розсмоктується, через що її обличчя перекосило.

"Тоді ще не було нинішніх, сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з'явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали", - поскаржилася Повалій.

Відео дня
'Гель зрісся з м'язами': зрадниця Повалій поскаржилася на перекошене обличчя

Тепер же в неї помітно одна щока більша за іншу, що зрадниця намагається приховати гримом, бо ситуацію не може виправити навіть хірург.

"Він у мене з часом зрісся з м'язами. Прибрати його тепер неможливо. Ось так і живу. Це все видно: ліва щока у мене більше правої. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж", - поділилася співачка.

Тепер путіністка рідше ходить до косметолога і використовує лише перевірені засоби. Повалій планує великий концерт на честь 60-річчя.

'Гель зрісся з м'язами': зрадниця Повалій поскаржилася на перекошене обличчя

Таїсія Повалій зрадила Україну - що відомо

Співачка Таїсія Повалій з перших днів повномасштабного вторгнення перебігла на бік Кремля. У Росії вона активно виступає на пропагандистських концертах та вихваляє російського диктатора.

Так, 19 вересня вона виступила на концерті в Росії, де співала українську пісню "Ти ж мене підманула" разом з Кубанським козачим хором, яким керує путініст Віктор Захарченко. При цьому концерт "пісні руського міра" приурочили до дня святкування окупації укранських територій.

Вас також можуть зацікавити новини: