Британці підтримали Україну / instagram.com/bringmethehorizon

Британський гурт Bring Me The Horizon підтримав Україну не лише словами, а й вчинками. Музиканти збиратимуть гроші для тварин, які постраждали через розв'язану Росією війну. 

23 листопада вони разом з рухом UAnimals розіграють призи за донат у 4 фунти стерлінгів (близько 170 гривень). 

Британці розповіли, що тварини дуже налякані через війну. І наразі вони теж потребують допомоги. Тому гурт вирішив розіграти синьо-жовті барабанні мембрани з автографами учасників та подарункові карти в офіційний магазин рокерів Horizon Supply Co на суми 100 та 50 фунтів стерлінгів.

Відео дня

"Гурт розуміє, що українці об'єдналися з початку війни, щоб допомагати не лише одне одному, а й тваринам, які постраждали через бойові дії. Вони пережили тисячі вибухів, втратили сім'ї, домівки і нормальне життя. Bring Me The Horizon хоче приєднатися та висловити свою підтримку українському народу в цей важкий час та підтримати UAnimals у їхніх благодійних ініціативах", - говориться в дописі на сторінці UAnimals в Instagram.

Нагадаємо, раніше Пенелона Крус оскандалилася заявою про війну в Україні. Вона сказала, що через бойові дії в нашій країні голодують діти Африки.

Вас також можуть зацікавити новини: