Алекс Топольський показав архівні фото / фото СТБ

Головний герой 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський показав, який вигляд мав у дитинстві. Він оприлюднив кілька фото, які були зроблені дуже багато років тому.

У дитинстві Алекс був дуже милою дитиною. Якщо зараз він красивий і ставний шатен, то раніше був блондином з дуже милими і добрими очима.

Також "Холостяк" розповів, що в 12 років був по вуха закоханий у свою вчительку з англійської мови. А ще він мріяв бути схожим на свого батька, тому вже з семи років почав займатися бізнесом.

Відео дня
Алекс Топольський в дитинстві / instagram.com/alex_topolsky

Виявляється, що його бабуся вирощувала полуницю, смородину та інші ягоди. А Алекс збирав їх, упаковував і продавав на базарі.

Алекс Топольський в дитинстві / instagram.com/alex_topolsky

Алекс Топольський - хто це

Алекс Топольський - бізнесмен родом зі Львова. Довгий час він жив і працював у США, де побудував успішний бізнес, пов'язаний з нерухомістю. Але він вирішив повернутися в Україну, щоб знайти ту саму дівчину, з якою створить міцний осередок суспільства.

Холостяк 2022 - де і коли дивитися

Прем'єра нового сезону відбудеться 28 жовтня о 19:00 на телеканалі СТБ. Відомо, що "Холостяк-12" транслюватиметься українською мовою.

Вас також можуть зацікавити новини: