Філіп Кіркоров значно схуд / instagram.com/dr.timur_khidarov

Російський співак і путініст Філіп Кіркоров не хоче миритися з цифрами в своєму паспорті і з віковими змінами в зовнішності, тому зважився на кардинальні зміни.

Раніше він зізнався, що омолодив обличчя за допомогою пластичної хірургії. Дійсно, обличчя артиста виглядає рівним і гладким не по роках. У нього немає жодної складки або зморшки, а колір шкіри став світлішим і рівномірнішим. 

Зараз же в росЗМІ повідомляють, що Кіркоров зробив ліпосакцію та інші процедури з омолодження тіла. Сам путініст поки не розповідає про "дива" хірургії. Однак його лікар зізнався, що попереду на артиста чекають ще "оновлення", які він покаже вже в кінці квітня в Кремлі.

Відео дня

"Кажуть, що таланти народжуються раз на кілька років... Хоча насправді видатний результат - це наполеглива праця і прагнення до ідеального! P.S. Це тільки початок", - написав хірург на своїй сторінці в Instagram.

Кіркоров зробив пластичну операцію / instagram.com/dr.timur_khidarov

Скандали за участю Кіркорова 

Філіп Кіркоров - один з найскандальніших російських артистів. Він підтримав повномасштабне російське вторгнення в Україну, а пізніше посварився зі своїми колегами.

Так, він визвірився на Марію Шукшину, яка гостро розкритикувала його роль у фільмі "СамоІронія долі", натякнувши на те, що Філіп - бездарність.

Нещодавно Кіркоров і зовсім зазіхнув на "святе" і довів росіян до сказу.

Вас також можуть зацікавити новини: