Дана Борисова / Скріншот YouTube

Російська ведуча Дана Борисова опинилася на межі життя і смерті. Вона втратила свідомість у своїй квартирі в Москві і пролежала так до тих пір, поки її не знайшла дочка.

16-річна дівчинка відразу ж викликала швидку допомогу. Медики привели Дану до тями, після чого вона розповіла, що сталося.

Виявляється, Борисова відчула нудоту, запаморочення, тиск і тахікардію. В результаті цього вона і втратила свідомість.

Відео дня

"У стані Дани Олександрівни є проблеми, що загрожують її життю. Нам належить провести повний комплекс медичних заходів. Щоб домогтися одужання Борисової, треба підключати неврологів", - повідомили лікарі в коментарі росЗМІ.

Пізніше з'ясувалося, що два рази на тиждень Дана колола собі препарат для діабетиків, який допомагає схуднути. Це ж вона робила і зі своєю неповнолітньою дочкою.

"Колола препарат для діабетиків два рази на тиждень. Він дуже модний, багато на ньому худнуть - у мене не виходило з дієтами, тому намагалася так. Навіть доньці два уколи зробила. Так, не можна! Притягніть мене до кримінальної відповідальності", - повідомила Борисова.

Варто відзначити, що раніше Дана Борисова лікувалася від алкогольної та наркотичної залежностей. Зараз її стан погіршився, медики відзначають у неї тремор рук.

Нагадаємо, Євгенія Петросяна екстрено госпіталізували. Він впав під час прогулянки і зламав ключицю. Тепер його готують до операції, щоб вставити титанові пластини.

Вас також можуть зацікавити новини: