Юрій Батурин підтримав війну в Україні / instagram.com/yuribaturin_sniperfate25fan

Російський актор родом з України Юрій Батурин розповів, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну він перестав спілкуватися зі своїми батьками, що живуть під ворожими обстрілами.

Про це повідомляє "СтарХіт".

"Я їм ворог. Не спілкуюся з ними з 24 лютого. Насилу розумію, чому мене там вважають зрадником. Зараз мої батьки просто доживають в цій нинішній Україні, не живуть. Їм вже говорили оточуючі, мовляв, як же так, що з Юрою", – сказав Батурин.

Відео дня

Він додав, що вважає себе російським актором українського походження. При цьому він вірить, що коли закінчиться війна, він відновить відносини з батьками.

"Не спілкуюся з ними, тому що не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто в полоні. Я думаю про рідних кожен день, повірте мені", - додав актор.

Юрій Батурин: що про нього відомо

Актор Юрій Батурин народився в Кіровоградській області і починав кар'єру в Україні. Він знімався в таких картинах як "Обручка", "Ще один шанс", "Ціна кохання", "Кохання з пробірки" та інших.

Відомо, що він вже багато років живе і працює в РФ, де підтримує "фюрера" Путіна і розв'язану ним війну. Ймовірно, гонорари в Росії зовсім затуманили йому розум.

Вас також можуть зацікавити новини: