Jerry Hail йде до суду / Instagram

Співачка Jerry Hail заявила про намір судитись зі співаком FAYNYY, який написав провокативну пісню «Не Яна» зі словами «тр*хнути JH».

Читайте такожХарві Вайнштейна звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої

Про це співачка заявила у своєму Instagram. За її словами, вона ігнорувала трек, однак виконавець у погоні за «хайпом» поставив його на рекламу.

Відео дня

«Що далі? Хлопець написав в сторіз, що якщо я не відреагую, він напише ще таких чудесних тречків! Але що сталося після моєї реакції? Чувак зняв відео, де каже, що НЕ ЦЕ мав на увазі, аргументувавши це неоспоримим фактом типу: «замініть «трахнути» на «поцілувати» — і у пісні набагато приємніший сенс. КЕП, ТОЧНО! А якщо змінити «трахнути» на «покатати на велику», виходить ще якийсь додатковий сенс😱 Він заспівав те, що написав. Це не прямий ефір — на створення треку у людини йде час, і його достатньо, щоб усвідомити слова, які виконуєш», - наголосила вона.

Дівчина розповіла, що в 13 років боялася ходити вулицями свого міста, бо отримувала листи сексуального характера від сусіда і страждала від домагань на вулицях.

«Таких ситуацій сталося з сотню лише зі мною. Але таких випадків — мільйони з мільярдами дівчат у світі! І тепер це саме відбувається в інтернеті. І виходить, можна навіть пісні такі випускати!», - заявила вона.

«Чувак хоче хайпувати, я його не осуджую. Мені не подобається використання жіночої сексуальності для хайпу, та на жаль, немає поки жодної статті, яка би змусила його подумати над тим, ЩО він сказав», - продовжила Jerry Hail.

Співачка зазначила, що за процедурою, змушена перед поданням позову проінформувати опонента про свої наміри і попросити видалити трек з усіх платформ, а також зняти відео-вибачення.

«Наголошую: конкретно я не ображена. Мені важливо, щоб цей випадок став прецедентом і щоб соціум перестав вважати, що говорити так з НЕЗНАЙОМОЮ дівчиною - це ок! Слова мають значення», - підсумувала вона, опубліковавши також повідомлення-вимогу до співака.

Instagram

Зазначимо, наразі трек "Не Яна" співака FAYNYY важко знайти на його відкритих платформах. Імовірно, він вже видалений.

Раніше Jerry Heil презентувала нову композицію #CHEWING та смішне відео до неї.