У звичайному житті Петерсон не носить чорну перуку і відверті вбрання з глибокими декольте / скріншоти instagram 

Американська комедія "Ельвіра - володарка темряви", що вийшла на екрани ще в 1988 році, стала легендарною завдяки актрисі Кассандрі Петерсон. Саме вона зіграла головну героїню фільму і назавжди увійшла в історію кінематографа саме в образі жінки-вамп.

Ви не повірите своїм очам, коли побачите, як зараз має вигляд актриса. Їй вже 71 рік, але вона нібито і не збирається старіти. І, хоча, сам фільм спочатку не отримував позитивні відгуки критиків, головна героїня стала дуже популярною.

Зараз Петерсон активно веде свою сторінку в Instagram. Вона продовжує залишатися популярною саме завдяки ролі Ельвіри. Актриса продовжує виступати в образі жінки-вамп і продає товари зі своїми фото.

Відео дня
Зараз Петерсон активно веде свою сторінку в Instagram / скріншоти 

У звичайному житті Петерсон не носить чорну перуку і настільки відверті вбрання з глибокими декольте. Вона має вигляд досить милої жінки, в свої 71 актриса нітрохи не постаріла.

Нині Петерсон нічого не говорить про своє особисте життя. Однак кілька років тому актриса зізнавалася, що 20 років вона приховувала свої стосунки з жінкою. Петерсон боялася, що інформація про її життя погано позначиться на популярності її персонажа.

Зірка фільму "Ельвіра - володарка темряви" в реальному житті / скріншоти instagram

У своїх мемуарах актриса згадувала, що її привернув тренер в спортивному залі, а незабаром виявилося, що тренер не чоловік, а жінка. Вони познайомилися, між ними закрутився роман. Ці стосунки тривали 20 років. Також відомо, що з 1981 по 2003 рік Петерсон була одружена з продюсером Марком Пірсоном. У них є дочка Седі, їй вже 28 років.

Після фільму "Ельвіра - володарка темряви" Петерсон продовжила кар'єру, але більше не отримувала настільки гучних ролей. Побачити актрису можна в серіалах "Останній справжній чоловік", "Голдберги" і "Медіум", а також у фільмі "Все про зло".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який вигляд має страшна дівчинка Самара з "дзвінка". Виявляється, Дейві Чейз вже 32 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: