Каньє Вест / фото ua.depositphotos.com

Скандальний американський репер Каньє Вест знову потрапив в центр обговорень. Цього разу він обурив світ своїми висловлюваннями на шоу конспіролога Алекса Джонса. Ось що Вест сказав в ефірі:

"Я бачу хороше в Гітлері. Я люблю всіх. Цей хлопець винайшов автобан, винайшов мікрофон, яким я користуюся. Ви не можете заперечити, що він зробив щось хороше. Мені це набридло. Кожна людина має певну цінність, особливо Гітлер. А ще Гітлер був християнином. Мені подобається Гітлер".

Зазначимо, згідно з історичними фактами з відкритих джерел, перший мікрофон винайшли навесні 1877 року. Тоді ж американські винахідники Еміль Берлінер і Томас Едісон отримав патент на пристрій, який міг підсилювати голос. 

Вест також додав, що не вірить в те, що Гітлер здійснював геноцид:

"Гітлер мав справді гарний одяг, він був хорошим архітектором, він був християнином і не вбив би 6 мільйонів євреїв".

Через кілька годин після ефіру Вест опублікував у Твіттері кілька фото, в тому числі зображення зірки Давида зі свастикою.

Також в ефірі програми публіцист Нік Фуентес сказав: "Я дуже пропутінський і проросійський". На це екс-чоловік Кім Кардашьян відповів: "Я теж".

На такі висловлювання і публікації скандального репера вже відреагував Ілон Маск. У соціальній мережі Twitter, яка належить Маску, акаунт Каньє Веста був заблокований. 

Ось як бізнесмен прокоментував рішення про блокування:

"Я намагався з усіх сил. Попри це, він знову порушив наше правило проти підбурювання до насильства. Акаунт буде заблокований".

Коментар Ілона Маска / Скріншот

Хто такий Каньє Вест

45-річний американський репер, музичний продюсер, автор пісень і мільярдер. Колишній чоловік Кім Кардашьян.

Нагадаємо, Каньє Вест побив фаната, який попросив у нього автограф.

Вас також можуть зацікавити новини: