За словами співачки, їй не боляче, хоча це й має моторошний вигляд / скриншот

Співачка Олександра Заріцька відверто розповіла фанам, як вона бореться з зайвою вагою. Солістка гурту KAZKA заради схуднення наважилася робити собі уколи.

Так, у Stories співачка показала свій похід до косметолога. Вона зазначила, що їй роблять процедуру, яку мають виконувати тільки професіонали.

KAZKA показала, як бореться з вагою / скриншот

Як виявилося, Заріцькій роблять спеціальні уколи у живіт. За словами співачки, їй не боляче, хоча це й має моторошний вигляд.

KAZKA у косметолога / скриншоти

За словами KAZKA, деякі ділянки тіла "не пропрацьовуються". Тому їй порадили колоти ліполітики. Судячи з усього, зірка рішуче вирішила боротися з "проблемними" зонами.

Що відомо про співачку KAZKA

Співачці Олександрі Заріцькій 30 років. Вона брала участь у шоу "Голос країни" та "Х-фактор". Разом з мультиінструменталістом Нікітою Будашем Заріцька заснувала гурт KAZKA. Усього за декілька років він став дуже популярним. 

Нещодавно стало відомо, що співачка виходить заміж. Обранець Заріцької вже подарував їй обручку. Поки що вони не знають, як будуть святкувати весілля. За словами співачки, під час війни думати про веселі вечірки їй не хочеться.

Вас також можуть зацікавити новини: