Меган Маркл з сином \ redcarpetmood

Герцог і герцогиня Кембриджські привітали сина Сассексів – Арчі – з його першим днем народження.

Читайте такожОбкладинка книги про життя принца Гаррі і Меган Маркл з'явилася в мережі в день народження принцеси Шарлотти

На офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу в Instagram опублікували фотографію, яка була зроблена в день хрещення Арчі Гаррісона - 6 липня 2019 року.

Відео дня

"Вітаємо Арчі з першим днем народження!", - свідчить підпис. На фото, яке опублікували Кейт і Вільям, герцогиня Меган, принц Гаррі і їхній син Арчі зображені разом з членами своєї сім'ї: принцом Чарльзом і герцогинею Корнуольською Каміллою, герцогом і герцогинею Кембриджськими, мамою Меган – Дорією Редлан, а також сестрами принцеси Діани - леді Сарою Маккоркодейл і леді Джейн Феллоуз. Її Величність королева Єлизавета II на церемонії не була присутня через насичений графік роботи. 

kensingtonroyal

Крім цього, стали відомі подробиці святкування першого дня народження сина Меган і принца Гаррі в умовах карантину. Як повідомляє ТСН з посиланням на Daily Mail, святкувати перший день народження малюка планували у Великобританії у колі королівської родини, але через пандемію коронавірусу родина залишатиметься у Лос-Анджелесі, де і влаштує свято імениннику. 

Проте за словами королівського експерта Кеті Ніколл, Арчі всеж таки отримає привітання від своїх британських родичів. "Королева планує привітати малюка по відеозв'язку. Але найбільше радіють діти Кейт і Вільяма - вони, на відміну від Єлизавети, не бачили свого маленького двоюрідного брата вже кілька місяців, так що їм не терпиться побачити, як він виріс", - зауважила жінка.

За словами Ніколл Меган самостійно приготує торт для Арчі. "Швидше за все він буде органічним і не солодким. Гаррі і Меган дотримуються правильного харчування і намагаються з самого дитинства привчати до нього свого сина", - пояснила експерт. 

Кеті зазначила, що торжество відбудеться в будинку, який герцог і герцогиня Сассекські знімають в Малібу, тому із розваг для Арчі буде тільки бассейн, оскільки через карантин пара не збирається запрошувати аніматорів чи гостей. Та і подарунків у маленького Арчі буде небагато, оскільки у нього "є все, що йому потрібно", тому його батьки оцінять подарунки "зі змістом" - наприклад, пожертви в дитячі благодійні установи.

Ніколл припустила, що Гаррі та Меган можливо зовсім скоро оголосять про майбутнє поповнення. "Поява молодшого брата або сестри Арчі - це зараз актуальне для них питання. Схоже, їм подобається суєта і жвавість, і я дійсно не здивуюся, якщо ми скоро почуємо оголошення про вагітність", - вважає експерт.

Як повідомяв УНІАН, на початку року Меган Маркл і принц Гаррі оголосили про зняття з себе королівських повноважень і вихід з королівської сім'ї.