Кіркоров не тільки спробував осадити свого "кривдника" підвищеним тоном / фото instagram.com/fkirkorov

Російський співак Філіп Кіркоров, який днями влаштував скандал через питання про його дивну зачіску, як виявилося, не обмежився словами. У мережі з'явилося відео з іншого ракурсу, на якому заснято момент сварки путініста з журналістом.

Кіркоров не тільки спробував осадити свого "кривдника" підвищеним тоном. Він ще й "ляснув" журналіста між ніг. На відео можна помітити, що співак, реагуючи на питання, поплескав долонею по чоловіку. 

Ляпас припав на "пікантне" місце. Лише після цього він розвернувся і пішов, залишивши питання про дивну зачіску без чіткої відповіді.

Як на це все відреагував сам чоловік, якого "шльопнув" між ніг Кіркоров - невідомо. Все це проходило на одному зі світських заходів в РФ, де путініст намагався здивувати всіх величезним павуком на вусі.

Новий скандал Кіркорова - відео

Кіркоров образився на журналіста - з чого все почалося

Нагадаємо, раніше співак Філіп Кіркоров не стримав емоції через питання про його дивну зачіску. Зовсім недавно путінст перефарбувався в блондина навіть пофарбував бороду, це не могли не помітити оточуючі.

Однак сам Кіркоров, мабуть, розуміє, що його зовнішній вигляд подобається далеко не всім. Він бурхливо відреагував на запитання журналіста. Після чого розвернувся і пішов.

Вас також можуть зацікавити новини: