Кріс Еванс регулярно розміщує фото свого улюбленого пса / ілюстрація REUTERS

Голлівудський актор Кріс Еванс, найбільш відомий за роллю Капітана Америка в кіновсесвіті Marvel, знову розчулив соцмережі фотографією зі своїми улюбленим псом Доджером.

Читайте такожУ США шестирічний хлопчик врятував молодшу сестру від собаки і отримав щит Капітана Америка від Кріса Еванса (відео)

"День операції! Щойно залишив його. Заберу його завтра вранці. Якщо сьогоднішній день є індикатором чогось, то я буду дуже нервовим батьком", - написав актор на своїй сторінці в Twitter.

Відео дня

У коментарях до посту підписники побажали псу якнайшвидшого одужання, а також засипали його захопленими відгуками з приводу того, як актор піклується про свого вихованця.

Кріс Еванс і його пес Доджер / фото twitter.com/ChrisEvans

Тижнем раніше Еванс вже ділився зі своїми підписниками новинами про те, що у Доджера запланована операція на стегні, продемонструвавши його нову "хірургічну стрижку". "Це буде довге відновлення, але у мене є передчуття, що цей чемпіон ще вдосталь набігається", - написав він тоді.

Зазначимо, що безпородний пес Доджер, якого Кріс Еванс взяв у притулку кілька років тому, є головною зіркою у соцмережах голлівудського актора. Так, навесні цього року Еванс поділився кумедною історією про те, як невдало власноруч поголив пса під час карантину.

Після завершення марвеловської "Саги нескінченності" навесні 2019 року фільмом "Месники.Завершення" Кріс Еванс розпрощався з роллю Капітана Америка, вирішивши зосередитися на інших проектах. З тих пір на великі екрани восени 2019 року вийшов високо оцінений критиками детективний фільм "Ножі наголо", де актор зіграв одну з важливих ролей, а навесні 2020 року на Apple TV+ вийшла восьмисерійна кримінальна драма "Захищаючи Джейкоба" з Евансом в головній ролі, яка стала одним з найрейтинговіших серіалів цього стримингового сервісу. Крім того, актор запустив свій власний політичний сайт A Starting Point, а також анонсував участь у масштабному проекті від Netflix "Сірf людина" з рекордним бюджетом.