Кріс Еванс відомий великою любов'ю до собак / REUTERS

Голлівудський актор Кріс Еванс, найбільш відомий за роллю Капітана Америка в фільмах кіновсесвіту Marvel "Месники", перебуваючи вдома на карантині, вирішив власноруч поголити свого домашнього улюбленця, проте щось пішло не так.

Читайте такожРоберт Паттінсон зняв сам себе на обкладинку американського GQ

Саме фото невдалого експерименту актор розмістив у своєму мікроблозі в Twitter ще на початку травня.

"Я запевнив його, що я знаю, що роблю. Спершу він поставився скептично, але за допомогою деяких ласощів я його вмовив. Це все вийшло так неправильно, так швидко. Думаю, деякі речі все ж краще залишити професіоналам. (Він ще не дивився в дзеркало. Я сказав, що він виглядає приголомшливо) ", - написав тоді Еванс.

Фото Twitter @ChrisEvans

Вчора ж в "домашньому" випуску ток-шоу Джиммі Феллона актор пояснив, як так вийшло.

"Я вже робив це якось, перед самим початком карантину. Зовсім трохи прибрав зайве. І все пройшло прекрасно. Тому я розслабився і вирішив ще трохи вкоротити його шерсть. Однак в підсумку це все просто вибухнуло мені в обличчя. Я намагався якось виправити ситуацію, але... ", - розповів Еванс.

Також він дав кілька порад для тих, хто зважиться повторити його досвід.

"Перший раз, коли я це робив, він був після прогулянки втомлений, просто лежав і по шерсті можна було дуже легко проходити. І, головне, робити це вздовж росту, а не проти шерсті. Однак коли я робив це вдруге, це було перше, що я вирішив зробити вранці. Він був сповнений енергії і просто почав вивертатися, як тільки я підніс бритву", - пояснив актор.

Пес на прізвисько Доджер, якого актор взяв в притулку кілька років тому, взагалі регулярно стає зіркою в Twitter Кріса Еванса. Наприклад, нещодавно він порадував підписників таким милим фото.

Еванс регулярно ділиться фотографіями свого песика / Фото Twitter @ChrisEvans

Зазначимо, після виходу останньої частини "Месники.Завершення" навесні 2019 року, Кріс Еванс вирішив відійти від ролі Капітана Америка, зосередившись на інших проектах. Так, восени на великі екрани вийшов позитивно оцінений критиками детективний трилер "Ножi наголо", де актор зіграв одну з головних ролей. Також в квітні 2020 року на Apple TV + стартував показ детективного сериалу "Захищаючи Джейкоба" з Евансом в головній ролі, який став однією з головних весняних телевізійних прем'єр.