Насирова могли вбити за наказом Путіна / скріншоти

У 2007 році помер відомий співак Мурат Насиров. Артист, який планував зіграти весілля зі своєю цивільною дружиною, випав з вікна своєї квартири. В руках у нього знайшли його ж фото.

Дружина Насирова говорила, що це був нещасний випадок. Також з'являлися версії про те, що співак скоїв самогубство. Однак журналісти вважають, що в цій справі усе куди складніше, аніж здається.

Так, у новому сюжеті для FreeДом повідомляється, що Насирова могли вбити за наказом Путіна. Журналісти, посилаючись на архівну публікацію в Telegram-каналі "Генерал СВР", розповіли про історію співака. 

"Ми вже говорили про те, що смерть співака і автора пісень Мурата Насирова була не трагічною випадковістю або суїцидом, а вбивством за особистим розпорядженням президента Росії Володимира Путіна", - повідомлялося в дописі.

На думку авторів публікації, диктатор дізнався про роман Насирова з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Путін нібито не зумів приборкати свої ревнощі. І всьому виною, як стверджується в Telegram-каналі, кілька фраз, які в розмові з подругами видала Кабаєва.

"На початку 2000-них Мурат Насиров познайомився і мав короткостроковий роман з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Недовгий роман залишив теплі спогади як у Мурата, так і у Аліни... У 2006 році у Аліни Кабаєвої, яка в той час вже залишила великий спорт, розвиваються любовні стосунки з президентом Росії Володимиром Путіним. Відносини розвиваються в умовах повної секретності і Кабаєва опиняється під щільною опікою довірених осіб президента з ФСО... Кабаєва в бесідах з подругами мала необережність поділитися спогадами про роман з Муратом Насировим, назвала його найкращим чоловіком, який у неї був, і сказала, що досі любить його (і це вже під час відносин з Путіним)", - зазначено в Telegram-каналі.

Журналісти додали, що Путіну було важко "переварити" всю цю інформацію. Він старше Кабаєвої на 31 рік, нижче її, а тому приводів для комплексів у нього було чимало. А коли до всього цього додалася історія з Насировим, зазначили журналісти, диктатор пішов на крайні заходи.

"Запис цих розмов надали Путіну наприкінці листопада 2006 року. За кілька днів Путін попросив Миколу Патрушева вирішити питання з Насировим раз і назавжди", - резюмував "Генерал СВР".

Чи так це насправді - залишається лише здогадуватися. Відомо, що Насиров дійсно був знайомий з Кабаєвою. Він навіть присвячував їй пісню "Аліна". У мережі є ролик, на якому гімнастка з посмішкою танцювала навколо артиста, поки він виконував трек про неї.

Смерть Мурата Насирова - що відомо

Відомий артист, який прославився завдяки пісні "Мальчик хочет в Тамбов", помер 19 січня 2007 року. Тіло Насирова знайшли під вікнами п'ятиповерхової "хрущовки". Артист випав з вікна, його смерть вважали безглуздою випадковістю або ж суїцидом. У Насирова залишилися двоє дітей і цивільна дружина, якій він освідчився незадовго до трагедії.

Вас також можуть зацікавити новини: