Квіткова та Таллер позують разом, нібито вони вже пара / скриншоти

Українська блогерка Даша Квіткова обурила фанатів. Вона намагалася "підігріти" до себе інтерес та натякнула на роман з відомим продюсером Євгеном Таллером.

Так, Квіткова розмістила нові фото з давнім другом. Разом вони відвідали вечірку на честь дня народження блогерки Сабіни Мусіної. На світлинах Квіткова та Таллер позують разом, нібито вони вже пара.

Для вечірки Квіткова обрала стильний тренч та білосніжну майку з чорними штанями. Таллер, ніби навмисно, повторив її образ. Він також був у чорних брюках та тренчі, а також у білій футболці. 

Відео дня
Квіткова та Таллер / скриншоти

На фото вони посміхалися, танцювали та веселилися. Мало того, Квіткова та Таллер свідомо "підігрівали" інтерес мережі до своїх стосунків, адже вони "репостили" спільні фото та додавали до них кумедні описи. 

Таллер з дитиною Квіткової / скриншоти

Окрім цього, згодом Квіткова показала, що Таллер був у неї вдома. Він грався з сином блогерки, якого та народила від свого колишнього Нікіти Добриніна. Втім, така "ідилія" не сподобалася фанатам. 

Реакція мережі

Коментатори пишуть, що Квіткова та Таллер дарма намагаються "хайпувати". На думку користувачів мережі, це має безглуздий та недоречний вигляд. Фанати зазначили:

  • "Ой, давайте ще похайпуємо на Таллері. Бо обтирання з Маремухою більше не приносить охоплення, давайте тут їх піднімемо. Бо ж гайд "Як схуднути за три дні" сам себе не продасть!"
  • "Під час війни нічого не змінилось, на жаль. Люди заробляють на тому, як на них сидять трусики, що вони їдять, як крутять задом і передом. А ЗСУ та добровольці отримують зарплати 20 тис грн, живучи у лісах, у полях, без вихідних, без відпусток, де справедливість?"
  • "Суцільний піар, вас тільки охоплення цікавлять, підписники для вас ніщо!".

Хто така Даша Квіткова

Квіткова стала відомою після того, як взяла участь у шоу "Холостяк". Там вона пройшла у фінал та отримала обручку від головного героя реаліті - Нікіти Добриніна. Згодом пара одружилася, в них народився син.

Втім, на початку 2023 року Квіткова повідомила, що вона розлучається з Добриніним. Вони зазначили, що не будуть розкривати подробиць та продовжать спілкуватися заради їхнього сина.

Вас також можуть зацікавити новини: