Нікітюк має розкішний вигляд / фото instagram.com/lesia_nikituk

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк спричинила фурор у мережі, показавшись у латексному одязі. Таке вбрання вдало підкреслило розкішну фігуру леді Ле.

Читайте також"ВІА Гра" прокоментувала гучний скандал довкола Меладзе (відео)Серія відповідних знімків з'явилась в Instagram Лесі. "Давайте домовимось, раз і назавжди! Я виставляю фотки, ви лайкаєте і пишете в коментах, що я Amazing", - підписала фотографії Нікітюк.

Телеведуча позувала на камеру в обтислому латексному корсеті та штанях з такого ж матеріалу. Цей "лук" вдало підкреслив фігуру зірки. Доповнила вона образ взуттям на підборах та ультрамодним бежевим тренчем.

Відео дня

Раніше Нікітюк похвалилася, що посіла друге місце у рейтингу Top Instagram Influencers in Ukraine, поступившись тільки президенту України Володимиру Зеленському.

Хто така Леся Нікітюк?

Нікітюк народилася в Хмельницькому у 1987 році, грала в КВК. У 2011 році взяла участь у програмі "Розсміши коміка", згодом стала ведучою відомого шоу про подорожі "Орел і решка".

Наразі ведуча працює на "Новому каналі", де веде шоу "Хто проти блондинок?" та "Хто зверху?". У зірки 3,7 млн дописників в Instagram.

Вас також можуть зацікавити новини: