Галкін залишився в Ізраїлі / instagram.com/maxgalkinru

Російський шоумен і комік Максим Галкін знову вийшов на зв'язок з шанувальниками і показав, як разом з дітьми ховався в бомбосховищі через обстріли в Ізраїлі.

Він опублікував фотографію, на якій двійнята Ліза і Гаррі сидять на затишному дивані. Ймовірно, зіркове подружжя облаштувало укриття на території свого будинку.

Крім того, на знімку помітно, що діти посміхаються. Ймовірно, саме Галкін підбадьорює їх і вселяє надію на те, що війна в Ізраїлі скоро закінчиться і бойовики ХАМАСу перестануть тероризувати країну і жителів.

Відео дня
Галкін з дітьми в бомбосховищі / instagram.com/maxgalkinru

Максим Галкін - останні новини

8 жовтня в мережі з'явилося фото, на якому Галкін і Пугачова перебувають в аеропорту Ізраїлю. РосЗМІ почали поширювати інформацію, що подружжя тікає з країни через війну.

Однак сьогодні шоумен вийшов на зв'язок і розповів, що разом з родиною залишається на своїй батьківщині. Він вірить у перемогу Ізраїлю і готовий цьому сприяти.

Крім того, він сказав, що пішов би на фронт, якби у нього були відповідні навички і в цьому була б необхідність. Однак поки він вважає, що корисніший в тилу.

Вас також можуть зацікавити новини: