Концерт Полякової коштує майже мільйон / колаж УНІАН, фото instagram-сторінки співачки та Барських 

Блогерка Shubaua у TikTok розкрила вартість виступів багатьох українських зірок на корпоративах. Вона розповіла, скільки за 45-хвилинний концерт беруть Ірина Білик, Макс Барських, Надя Дорофєєва та інші артисти. 

Так, аби замовити виступ Білик, стверджує блогерка, доведеться заплатити 300 тисяч гривень. Як виявилося, 45-хвилинний концерт співачки має доволі "бюджетний" вигляд на тлі "цінників" від інших артистів.

Приблизно стільки ж бере за корпоративи реперка Alyona Alyona. Свій виступ вона оцінила у 8 тисяч доларів (приблизно 295 тисяч гривень), розповіла блогерка.

Тренер "Голосу країни" Артем Пивоваров виставив ще більший "цінник". Він оцінив свій 45-хвилинний виступ у 15 тисяч доларів (понад 550 тисяч гривень). Але це ще не найвища вартість.

Також блогерка розповіла, скільки коштує виступ ще однієї тренерки "Голосу країни" - Наді Дорофєєвої. Вона бере за 45-хвилинний корпоратив вже 20 тисяч доларів (майже 740 тисяч гривень).

Ще більше бере Оля Полякова. Свій виступ "королева ночі" оцінює майже у мільйон гривень. За словами блогерки, за концерт Полякової потрібно заплатити 25 тисяч доларів (приблизно 920 тисяч гривень).

Але і це ще не найвищий "цінник". Як виявилося, найбільше за корпоративи бере Макс Барських. Свій 45-хвилинний виступ артист оцінив у 50 тисяч доларів (приблизно 1 мільйон 800 тисяч гривень).

Проте чи входить до таких "цінників" трансфер - невідомо. Ймовірно, окрім оплати за виступ замовникам потрібно сплачувати дорогу зірки, її проживання та усі умови за райдерами. 

Нагадаємо, нещодавно продюсер розповів, скільки заробляє Макс Барських. За його словами, суми просто "космічні".

Вас також можуть зацікавити новини: