Єгор та Ірина Білик / скріншот інстаграм Єгора Андрюшина

Зірковий візажист Єгор Андрюшин, який працює з Іриною Білик, Наталею Могилевською, Олею Цибульською та іншими представниками шоу-бізнесу, розповів про те, як окупанти знищили його будинок. 

Хлопець каже, що вони дивом залишилися живими з батьками. Всі його речі  згоріли від російських ракет.

"У нас розбомбили повністю в Бучі будинок, машину, всі речі, всі фотографії. Ми виїхали на наступний день 25-го числа і мама з татом взагалі не хотіли їхати, тому що їхній будинок - це спадок. Вони там робили постійно ремонт, в теплиці садили картоплю, хоча в мене батьки сучасні, але вони за правильне харчування. Я їм постійно казав: "Покайфуйте, поживіть для себе, відпочиньте", але вони робили своє. Починається війна і тато взагалі не хоче їхати. І ми сидимо в подвалі і бахке дуже сильно, там вже Гостомель, Ворзель туди вже ракети повним ходом і у нас на сусідню ділянку прилетіла ракета, але тато це приховав від нас", - розповів Єгор в програмі "Слава+".

Проте йому вдалося вмовити батьків поїхати з небезпечного місця. Цей момент, який врятував їм життя, зірковий візажист згадує так: 

"В мене тоді в машині не було взагалі бензину. Тоді були такі черги, мені було реально страшно самому їхати за кермом. І ми прийняли рішення вже на наступний день - я змусив тата з мамою поїхати на Західну. Ми поїхали на батьківській машині взяли з собою одну валізу, мама ще одну, а тато не взяв взагалі нічого і через декілька годин телефонний дзвінок і каже сусід: "Я бачу, як у вас горить, дах падає".

Батьки не могли повірити в це, так само і хлопець, поки не побачив відео з місця події. 

"Коли я побачив в ТікТок що там відбувалося... Це просто був повний треш і моя хрещена на той час жила поряд і вона залишилася там. Дивом її дім якось щось там залишилося, якісь залишки від того дому", - додав Єгор. 

Нагадаємо, раніше стало відомо будинки яких зірок знищили та пограбували окупанти.

Вас також можуть зацікавити новини: