"Гра в кальмара" стала найпопулярнішим серіалом на Netflix / фото REUTERS

Режисер найпопулярнішого серіалу на стрімінговій платформі Netflix "Гра у кальмара" Хван Дон-хек спростував чутки про те, що успіх проекту зробив його багатим.

Про це повідомляє The Guardian.

"Але мені вистачає. У мене є їжа на столі. Netflix не видавав мені бонус, мені заплатили відповідно до початкових умов контракту", – зазначив він.

Творець шоу пожартував, що йому далеко до достатку головного героя "Гри ц кальмара" Сон Кі Хуна, який виграв понад 38 мільйонів доларів.

Читайте також77-річний актор з серіалу "Гра у кальмара" розповів, як змінилося його життя після виходу проектуТакож Хван Дон-хек зізнався, що сам не дуже любить серіали та рідко дивиться їх до кінця. За його словами, повністю він зміг подивитися лише "У всі тяжкі" та "Мисливець за розумом". Каже, що намагався дивитися "Бріджертонів", але зупинився на середині першої серії.

Серіал "Гра у кальмара": що відомо

Південнокорейський веб-серіал в жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера та драми. У першому сезоні 9 серій.

Сюжет. Персонажі серіалу, зіткнувшись з фінансовими труднощами, відправляються на острів і беруть участь в жорстоких дитячих іграх. Щоб виграти приз у розмірі 45 мільйонів доларів, вони повинні пройти шість раундів. Всі Переможені гинуть.

Вас також можуть зацікавити новини