Діва зазначила, що зараз вона може офіційно поміняти ім'я і стать / фото - instagram.com/monritta

Відома українська травесті-діва Монро зізналася, яке ім'я у неї за паспортом. Вона заявила, що в документах у неї досі "мертве ім'я", але вона планує його змінити.

Про це і те, як Монро прийшла до образу діви, вона розповіла в інтерв'ю Наталії Влащенко. Виявилося, в її паспорті вказано "мертве ім'я", яке вона носила ще тоді, коли була чоловіком.

Діва зазначила, що зараз вона може офіційно поміняти ім'я і стать. Їй навіть не знадобитися робити операції. Монро можуть визнати трансгендером на офіційному рівні навіть без зміни статі, як цього раніше вимагав закон. 

Відео дня

На митницях Монро завжди впізнають. За словами діви, у неї яскрава хода і впізнаваний голос, тому навіть чоловіче ім'я в паспорті не дає їй залишатися непоміченою. Коли Монро жила в образі чоловіка, всі називали її Олександром Федяєвим. 

Також діва розповіла, як вона прийшла до свого образу і коли це сталося. Все сталося в ніч з 2 на 3 вересня, в 1999 році. Тоді Монро був 21 рік, вона навчалася в КНУ імені Шевченка за спеціальністю магістр хімії високомолекулярних сполук. 

Монро вирішила спробувати себе в травесті-образі в одному з київських клубів, після чого вона вже не могла розлучитися з амплуа ефектної Діви. 

Нагадаємо, раніше Монро показала, як вона виглядала у "чоловічому образі".

Також вас можуть зацікавити новини: