Молочний підтримує окупантів / скриншоти

Український блогер Слава Дьомін висміяв істерику зрадника Андрія Молочного, який переїхав до РФ та підтримує окупантів. Зірка "Файни Юкрайни" нещодавно почав "вити" через події у Лаврі. 

"Ще донедавнього часу він чекав коли до нас прийде "руський мір". На його сторінках в соціальних мережах пости в кращих традиціях російської пропаганди... Кажуть, що Андрійко зараз живе не в своєму рідному Коростені, а в Москві, куди вже давно переїхав. І от нещодавно Молочний видав нове творіння, цього разу про Києво-Печерську Лавру. Андрійко написав, що треба зупинитися і не допустити духовної катастрофи", - розповів Дьомін у новому випуску свого шоу "Слава ПРО".

Молочний писав про виселення попів Московського патрірхату та, ніби Янукович, закликав "зупинитися". Він також просив людей молитися за "збереження" Лаври.

Відео дня
Молочний виє через події у Лаврі / скриншот

"В мене таке, відчуття що під Києво-Печерською Лаврою, за словами Андрія, вже стоять крани з великим таким камінням, і готові знищувати Києво-Печерську Лавру. Андрій, ми з тобою не знайомі, але прийди і на власні очі подивися, що з Лаврою все добре. А, ти ж не можеш, бо ти ж далеко, з Москви не доїдеш тепер в Україну", - осадив Молочного Дьомін.

Нагадаємо, раніше журналісти розповіли, як артист українського Сomedy Сlub переметнувся на бік РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: