Муценієце прокоментувала розлучення / Instagram Агата Муценієце

Актриса Агата Муценієце прокоментувала розлучення із зіркою "Мажора" Павлом Прилучним.

Агата розповіла про крах відносин на особистій сторінці в соцмережі.

"І я, і Паша — люди публічні. Ми регулярно ділилися з шанувальниками щасливими моментами свого сімейного життя, і думаю, було б нечесно приховати від них факт розставання... Крім того, краще повідомлю про це я, ніж потім буду читати про себе всякі небилиці", - зазначила актриса.

Відео дня

Читайте такожНова кохана Жигунова прокоментувала свою схожість з Анастасією Заворотнюк (фото)

У розпал суперечок подружжя деякі їхні знайомі теж стали мимоволі присвячені в подробиці. Колега Муценієце Дмитро Нагієв підтримав жінку.

"Мені з Дімою дуже комфортно. Близько його не знаю, але завжди захоплювалася: людина примудряється стільки років утримуватися на вершині шоу-бізнесу. Злетіти можуть багато, а ось закріпитися виходить далеко не у кожного. Дізнавшись, що ми з Пашею розлучаємося, Нагієв сказав: "Розлучення подовжує життя". Я запам'ятала його слова", — поділилася Агата.

Нагадаємо, раніше актриса розповідала, що її шлюб з Прилучним дав тріщину через те, що вони перестали розуміти одне одного.

Павло Прилучний і Агата Муценієце одружилися у 2011 році в розпал спільних зйомок у серіалі "Закрита школа". У сім'ї двоє дітей – син Тимофій і дочка Мія.