Камалія зізналася, що часто перебуває в депресії / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Камалія розповіла про свій емоційний стан. Артистка повідомила, що відвідує психолога, і пояснила, чому вирішила звернутися по допомогу.

Виконавиця зізналася, що часто перебуває в депресії. Річ у тім, що Камалія складно переживає розлуку з 10-річними доньками Арабеллою та Мірабеллою, які зараз проживають за кордоном. Відстань з дівчатками стала справжньою проблемою для зіркової матусі, адже вона не може постійно бути поряд з дітьми. 

Через це настрій співачки може різко змінитися. Вона каже, що часто відчуває смуток і плаче. Тому, аби нормалізувати свій емоційний стан, артистка вирішила звернутися по допомогу до психолога.

Камалія з доньками / Скріншот Instagram

"Буває такий стан, що просто находить якась депресія й бувають сльози. По-різному. Болить, що діти не зі мною, не в Україні, а далеко. Коли вони були в Україні, я собі спокійно і працювала, і їздила, тому що я знала, що кожен день можу їх побачити. Дуже важко. Через це звернулася до психолога. Десь раз на тиждень спілкуюся", – зазначила Камалія.

До слова, нині Арабелла та Мірабелла живуть у Великій Британії разом зі своїм татом – мільярдером Мохаммадом Захуром. Там дівчата навчаються у школі. За можливості співачка приїжджає в Лондон, де проводить час з доньками.

Нагадаємо, раніше Камалія несподівано показалася з колишнім Захуром та відсвяткувала з ним особливий день.

Вас також можуть зацікавити новини: