Камалія показала спільні фото з екс-чоловіком / Скріншот Instagram

Напередодні, 18 травня, відома українська співачка Камалія відзначала своє 47-річчя. Особливий день артистка провела в компанії найрідніших.

З нагоди дня народження Камалія опублікувала фото у святковій сукні-вишиванці та написала, що не хоче цьогоріч влаштовувати гучних вечірок. Тому вона поїхала за кордон до своїх доньок.

"Сьогодні у мене день народження. Зазвичай це свято, але в ці важкі часи, коли в нашій країні триває війна і гинуть наші герої, святкувати я не буду. Натомість з радістю прийму ваші теплі слова і привітання, які зігріють моє серце. Ваша підтримка і любов для мене дуже важливі. Дякую кожному з вас за добрі побажання і теплі обійми, які я відчуваю. Нехай у наших серцях завжди буде місце для надії, віри і любові. Обіймаю всіх і дякую, що ви є!" – написала під кадром співачка.

Відео дня

Несподівано знаменитість відсвяткувала день народження не лише з доньками Арабеллою та Мірабеллою, але й з колишнім чоловіком – мільярдером Мохаммадом Захуром. У Португалії родина у повному складі каталися верхи.

Камалія з родиною / Скріншот Instagram
Доньки Камалії / Скріншот Instagram

Шанувальники також долучилися до привітань. Вони написали приємні слова співачці у коментарях під її дописом.

  • "Вітаю! Ви неймовірна! Особисто спілкувалася з вами, тому знаю! Перемоги і здійснення мрій, нехай Бог оберігає!"
  • "Наша мила Камалія, щиро вітаю із днем народження! І надалі світи нам, як сонечко, своєю красою, чудовим співом, щирим серцем, доброю душею!"
  • "Камалія щиро вітаю, всього найкращого бажаю у вашому житті. Любові від чоловіка, поваги від людей і ласки від дітей"

Нагадаємо, раніше Камалія показала, як зустрілася з доньками в Лондоні.

Вас також можуть зацікавити новини: