Зовсім недавно співачка заявляла, що вона "зав'язала" з вином / скріншоти

Співачка Анна Сєдокова, яка народилася в Києві, але забула про батьківщину і перейшла на бік ворога, стала посміховиськом в мережі. Все через відео, на якому зображений її нетверезий конфуз.

Так, в мережі з'явився ролик, на якому співачка епічно звалилася прямо на сцені. Під час концерту в Москві Сєдокова намагалася справити враження на фанатів, але все закінчилося провалом.

Артистка не зуміла встояти на ногах, а тому "приземлилася" на "п'яту точку". При цьому вона намагалася продовжувати співати, проте настільки невиразно вимовляла слова, що нічого не було зрозуміло. Падіння Сєдокової висміяли російські Telegram-канали.

"Схоже, у Анни Сєдокової великі проблеми з алкоголем. І пити вона кинула не просто так. Відео з концерту в Москві, де накачана незрозуміло чим екс-"віагра" звалилася прямо на сцені", - зазначено в одному з них.

Сама Сєдокова свою нову ганьбу ніяк не коментує. Коли було знято відео - не відомо.

Однак зовсім недавно співачка заявляла, що вона "зав'язала" з вином, і пишалася тим, що не пила вже нібито 18 днів. Чи вдалося опальній артистці протриматися і не" зірватися " - залишається загадкою.

Сєдокова стверджувала, що кинула пити / скріншот

Ганебне падіння Сєдокової - відео

Нагадаємо, це вже не перше падіння співачки. Раніше вона звалилася зі сходинок, через що їй довелося пересуватися на милицях.

Вас також можуть зацікавити новини: