Настя Каменських / Скріншот Instagram

Співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками чесним фото, на якому постала без фільтрів. У кадрі артистка позує в чорній шкіряній сукні з глибоким декольте і вирізом під грудьми.

У момент, коли її фотографували, знаменитість закотила очі. За її словами, такий вираз обличчя у неї тоді, коли вона читає новини про розлучення з Потапом або про вагітність, яку їй приписують регулярно через пишні форми.

Крім того, Каменських розповіла, що всі ми стаємо залежними від ідеальної картинки світу: гладкої шкіри, витончених форм, ідеальних пропорцій. Але забуваємо, що справжня краса полягає в тому, щоб не боятися бути собою, бути справжніми, а не ідеальними.

Відео дня
Настя Каменських / Скріншот Instagram

"Адже у кожного з нас, я впевнена, не всі знімки вдалі, форма не весь час ідеальна, а шкіра по-різному реагує на стрес і різні життєві обставини. Тому я хочу почати рубрику, де буду ділитися смішними, можливо не дуже вдалими, але життєвими і реалістичними фото. Нехай це стане можливістю сприйняти зморшки в куточках очей не як ознаку старості, а як привід подякувати за кожен щасливий момент, наповнений щирими посмішками", - додала Настя.

Нагадаємо, раніше блогер видав коханця Насті Каменських.

Вас також можуть зацікавити новини: