Саша Чемеров не вважає щирими співаками Потапа і Лободу / Скріншот Instagram

Український рок-музикант, співзасновник "Культурного десанту" Саша Чемеров висловився про співачку Світлану Лободу і репера Потапа. Виконавець пояснив, чому не дозволив їм виступити на передовій.

Саша Чемеров підкреслив, що не вірить у щирі наміри Потапа і Лободи. Співак вважає, що вони зробили чимало помилок за часів своєї популярності. Співзасновник "Культурного десанту" каже, що виконавці просили його про можливість виступити перед військовими. Проте Чемеров відмовив, бо переконаний, що вони б виступали заради власної вигоди:

Просилися Лобода і Потап. Ми їх не взяли. Тому що вже немає сенсу брати саме таких артистів, вони не щирі і їх бажання поїхати туди, це просто пристосуватися до ситуації і продовжити в цьому полі заробляти свої гроші.

Скріншот з інтервʼю

Щодо нещирості Лободи, Чемеров каже, що вона з року в рік повторює одній й ті ж самі помилки, тому це створює негативну думку про неї.

"Коли людина робить помилку раз, то це ок. Якщо вдруге, то ок. На третій раз цю людину вже можна якось описати. Тому, я дивлюся скоріше з цього. Якщо людина не розуміє і робить одну і ту ж саму помилку, то, мабуть, треба перестати думати, що ця людина щира", - пояснив співак.

Також рок-музикант прокоментував ймовірне повернення Потапа та Лободи до "першого ешелону" артистів. За його словами, вони мають на це шанс, якщо переосмислять і змінять свою творчість. А також збагнуть свою роль в українському музичному просторі.

Нагадаємо, раніше Саша Чемеров в інтерв'ю УНІАН розповів, де він зустрів початок повномасштабного вторгнення, чим займається останні два роки та як ставиться до артистів-втікачів.

Вас також можуть зацікавити новини: