Кейт Міддлтон у графстві Камбрія / фото REUTERS

Дружина британського принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон повернулась до своїх королівських обов'язків та побувала у графстві Камбрія.

Міддлтон відвідала тренувальний спортивний центр, а також зустрілась з очевидцями Голокосту, які проживають у графстві, пише 24 канал з посиланням на Express.

Герцогиня прибула у графство у супроводі кадетів Королівських ВПС. Разом з ними вона вирушила у Віндермірський тренувальний спортивний центр, розташований в національному парку "Лейк-Дистрикт". Аби показати позитивний приклад, вона прокаталась на гірському велосипеді та спробувала власні сили у скелелазінні.

Кейт у горах / фото REUTERS

Для прогулянки Кейт обрала куртку кольору хакі та зручні черевики від See by Chloe, в яких вона часто з'являлась раніше на публіці. Кейт Міддлтон мала піднесений настрій і багато усміхалась.

Кейт Міддлтон на велосипеді у графстві Камбрія / фото REUTERS

Герцогиня запитала підлітків, чим вони займалися на карантині, і як пандемія вплинула на їх психічне здоров'я, йдеться у повідомленні герцогів в Instagram. Курсанти заварили чашку чаю для герцогині. 

Візит ознаменував повторне відкриття Навчального центру Windermere Adventure Training після ремонту. Центр дозволить сотням курсантів з усієї Великобританії щорічно відвідувати Камбрія і брати участь в заходах, а також отримувати нагороди імені герцога Единбурзького.

Наступною частиною її програми у графстві Камбрія стала зустріч на морській прогулянці озером Віндермір з представниками групи, яку називають "дітьми Віндерміра". Літні люди у своєму житті побачили багато: в дитинстві вони пережили Голокост, залишились без батьків, проте їх змогли перевести на територію Англії, де вони й осіли. Спілкування Кейт з людьми пройшло у теплій та невимушеній атмосфері.

Для зустрічі дружина принца Вільяма змінила в образі лише куртку – вона одягнула жакет британського бренду Really Wild.

Герцогиня Кембриджська на зустрічі з "дітьми Віндерміра" / фото REUTERS

Герцогиня супроводжувала двох представників групи з 300 "дітей Віндерміра", які пережили Голокост і прибулих в Камбрія в 1945 році. Вони поділилися з Кейт своєю історією.

Герцогиня Кембриджська на зустрічі з "дітьми Віндерміра" / фото REUTERS

Нагадаємо, як писав УНІАН, раніше герцогиня Кембриджська під час візиту на авіабазу RAF Brize Norton поспілкувалася з британськими військовими, які в останні тижні допомогли евакуювати тисячі людей з Афганістану.

Вас також можуть зацікавити новини