'Ніхто не хоче бути Росією': дочка путіністки Єгорової розповіла про рідних в окупації

Дочка путіністки Сніжани Єгорової, Стася Ровінська, неодноразово розповідала про те, що не спілкується зі своєю мамою. У них завжди були погані стосунки, а після того, як Єгорова зізналася в любові до РФ і Путіна, Стася вирішила назавжди припинити з нею спілкування.

А ось із сестрою Олександрою, з якою Стася не бачилася шість років, вона відновила спілкування. Як розповіла дівчина в інтерв'ю Анні Олицькій, Олександра спілкується з їхньою мамою, хоча засуджує повномасштабне російське вторгнення.

"Вона до цього філософськи ставиться. Як би приймає. Я не можу її змусити. У неї така ж позиція, як і в мене щодо війни. Вона спілкується з матір'ю. Має право. Я не хочу просто", - зізналася Ровінська.

Також Стася розповіла про родичів по маминій лінії, які живуть в окупації. Вони, за словами дівчини, не підтримують війну в Україні.

"Ніхто не хоче бути Росією. Точно не мої рідні. Немає зв'язку. І дуже це складно. Вони у віці, з ними немає зв'язку. Це сестри моєї бабусі - мої двоюрідні бабусі, мої троюрідні брати і сестри", - додала Ровінська.

А от її мама зі своїми молодшими дітьми живе в Туреччині і, як каже Стася, її риторика щодо війни досі не змінилася.

Нагадаємо, раніше Сніжана Єгорова назвала свою проукраїнську доньку зрадницею.

Вас також можуть зацікавити новини: