Катамадзе шокована діями росіян / фото instagram.com/nino_katamadze_official

Відома грузинська виконавиця та екс-суддя талант-шоу "Х-Фактор" Ніно Катамадзе жорстко розкритикувала росіян, які тікають від мобілізації до її рідної Грузії. 

Артиска в інтерв'ю "Гончарова Подкаст" висловила щире здивування такими діями громадян країни-агресора, адже вона добре пам'ятає вторгнення РФ до Грузії у 2008-му році та окупацію частини грузинських територій.

"Це якийсь сюрреалізм... Це ніби відповідь бумеранга... Коли біженці з Абхазії... несли із собою мертві тіла, аби хоча б поховати їх, і люді дорогою помирали від холоду. Це жахливі кадри... Це історія, яку ти не можеш просто прочитати або подивитися, бо одразу стає боляче. І росіяни тікають від нібито "несправедливості" своєї влади у країну, в якій вони окупували 22% територій... Вони просять про допомогу у людей, яких вбивають", - заявила Катамадзе.

Виконавиця додала, що у РФ є сміливі люди, які проти повномасштабної війни з України. Але ці "туристи", які їдуть до Грузії, вони не можуть бути сильними чи справедливими.

Путін оголосив мобілізацію в РФ: росіяни масово тікають з країни

21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію в РФ

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу оголосив, що Росія збирається закликати 300 тисяч росіян. Разом з тим ЗМІ дізналися, що у засекреченому пункті указу Путіна йдеться про набір мільйона людей.

Оголошена мобілізація вмить спровокувала затори на російському кордоні. Росіяни почали масово виїжджати з країни.

Вас також можуть зацікавити новини: