За словами Кравець, вона не знала, що із собою робити / фото - instagram.com/lennykravets

Українська гумористка і телеведуча Олена Кравець чесно розповіла про зміни під час повномасштабної війни РФ проти України. Вона помітила, що стала іншою.

"Справа у тому, що навесні минулого року, після того, як час вже перестав вимірюватись одним днем лютого і ми почали жити вже зовсім іншим життям, - я помітила, що якось стрімко змінююсь: на рівні тіла, постави, обличчя та очей.. Дорослішаю, так би мовити, але я впевнена, ви розумієте, про що я", - написала Кравець в Instagram.

Вона також зізналася, що коли усвідомила усі зміни, їй було важко це сприйняти. За словами Кравець, вона не знала, що із собою робити.

Відео дня

"Я перестала впізнавати себе - як внутрішньо, так і у дзеркалі. Знаю, що багато хто з вас відчували те саме, всі ми тоді були на одне обличчя, не звертали на це уваги й розуміли причину цих змін. Йшов час, кожен день війни залишав свої відбитки - шрами на нашій землі, пам’яті, свідомості, а ще - на моїй шкірі, обличчі та поставі. Це дратувало і додавало стресу. Я була у розпачі", - розповіла гумористка.

У коментарях фани зазначили, що вони теж бачать у собі чимало змін. І багатьох це тривожить. Користувачі пишуть:

  • "Усе написано наче про мене... Сподіваюся на "розмороження"
  • "Ой, як схоже на мене - відчуття таке ж - "попливла"! А погоджуватись з цим не хочу!"
  • "Саме вчасно написали про відчуття. Треба підживити себе, щоб підтримувати рідних".

Нагадаємо, нещодавно Кравець замилувала рідкісними фото своїх двійнят у вишиванках.

Вас також можуть зацікавити новини: