Оля Полякова розповіла, як їй хотіли зірвати концерт / фото УНІАН

Оля Полякова мріє створити профспілку, яка буде захищати інтереси українських артистів.

Про це Полякова розповіла в новому випуску свого Instagram-шоу "Правда чи справа", пише Апостроф.

Співачка вважає, що інакше діячі культури не доб'ються від влади уваги і захисту, і як приклад наводить інцидент 2017 року, коли група озброєних людей спробувала зірвати її виступ в Рівному.

Відео дня

"Прийшли 200 осіб в балаклавах, перекрили будинок культури, заборонили людям туди заходити, а зі мною сіли на переговори. Вони всі були зі зброєю, це було дуже страшно, але я сіла з ними говорити. Я запитала: "Чого ви хочете?" Вони сказали: "Скажи, що Крим наш". Я сказала: "Ясна річ, що він наш і його анексували". Вони: "Скажи, що росіяни на Донбасі воюють". я кажу: "Це тільки дебіл не знає, що вони там воюють, що далі?" Вони думали, що я не буду говорити цього на камеру, як якась російська підстилка", - розповіла Полякова.

Полякова відповіла на всі питання протестуючих, але вони все ще забороняли їй виступати, і понад 1000 глядачів чекали початку заходу 4 години. Сама вона пов'язує невиправдану агресію зі своєю російськомовною програмою і кокошником, в якому виходила на сцену.

Читайте такожОля Полякова зізналася, що не спить з чоловіком, і назвала причину

"Востаннє я в Росії виступала в кінці 2014 року. Я туди не їздила, ми почали це з'ясовувати, і за 3 годин вони мене вимотали. Але тим не менше я виступати пішла, люди не розійшлися, і з 7 вечора до 11 вони простояли під будинком культури. Я відпрацювала цей концерт повністю, вранці сіла в машину, зателефонувала чоловікові і попросила купити будинок за кордоном. Я не хотіла жити в цій країні. Ті люди дзвонили в СБУ, говорили, що замінували зал, і при цьому жодної кримінальної справи на них не завели. Поліцейські стояли і просто колупали в носі. Це було несправедливо і протизаконно, і досі ніхто не поніс за це ніякого покарання", - розповіла вона.

Полякова заявила, що в той нелегкий момент єдиним колегою, який її підтримав, був Андрій Данилко. При цьому найбільше вона гнівається на державу, яка відмовляється захищати діячів культури і шоу-бізнесу. "Гаразд там артисти, але те, що держава нас не захищає - це свинство", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова в прямому ефірі Instagram розповіла подробиці про свою сварку зі Світланою Лободою.