Фото інстаграм Андрія Гонковського 

Чоловік блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович - Андрій Гонковський - повідомив про переїзд після скандалу з виїздом на Мальдіви під виглядом волонтера під час війни. 

Про це Андрій написав у своєму Instagram і наголосив, що це рішення було складним. Рік назад Андрій навіть не задумувався жити в іншій країні, але початок 2024 року змінив його плани.

"Та ви все бачили. Я впевнений, що моя аудиторія бачила і розуміла, як з моєї поїздки зробили подію всеукраїнського масштабу... І насправді на це все було б байдуже, якби це не трасформувалося в дуже конкретні погрози моїй родині. Офіційна відповідь поліції: "Це текстові погрози, ми зв'яжемося з авторами, але, якщо будуть дзвінки або особисті звернення - тоді будемо відкривати кримінальне впровадження", - написав блогер. 

Відео дня
Скріншот сторіз Андрія Гонковського 

Тому задля безпеки сім'ї, він вирішив переїхати разом з дружиною та дітьми.

"Мабуть одне з найважчих рішень у моєму житті. Та коли на мене з обох сторін лягли сини Іван та Адам, і я замислився, що тільки від мого рішення залежить перебуватимуть вони в небезпеці чи в безпеці... Я зрозумів, що на даний момент це правильне рішення. Не знаю, на який час, але поки що так", - додав чоловік. 

Скріншот сторіз Андрія Гонковського 

Проте, де саме далі планує жити Андрій з родиною - він не написав. 

До слова, на початку року Андрій Гонковський - виїхав за кордон як волонтер. Блогер повинен був відправитися до Польщі на благодійний захід, але опинився на Мальдівах зі своєю родиною. Відповідні кадри потрапили в мережу, після чого його захейтили. Згодом він писав, що отримує погрози від невідомих. 

Нагадаємо, раніше Тетяна Пренткович відповіла на хейт щодо відпочинку чоловіка на Мальдівах.

Вас також можуть зацікавити новини: