Потап та Настя Каменських / фото instagram.com/realpotap

Український репер Потап (справжнє ім'я – Олексій Потапенко) зізнався у шаленому коханні своїй дружині співачці Насті Каменських, опублікувавши селфі з нею без макіяжу.

Фото він поділився у своєму Instagram.

"Гарні дівчатка завжди вибирають потужних хлопців, тому що вони знають, що їх будуть кохати, а гарненькі хлопці знають, що вони гарні собою та часто люблять себе більше за партнера... Не завжди звичайно, бувають збалансовані божественно красиві пари, крім голлівудських, в них я не вірю, знаю, як воно там, але теж не без винятків, які підтверджують правило...", – зазначив репер.

"Я завжди дивувався, як ця красуня обрала мене, вона просто знає, що я кохаю її шалено, набагато більше за самого себе! My lovely wife & our future adventures!" – додав він.

Потап та Настя Каменських / фото instagram.com/realpotap

Потап та Настя Каменських

Читайте такожНастя Каменських блиснула пишними грудьми в крихітному купальникуОлексій Потапенко та Анастасія Каменських зіграли весілля 23 травня 2019 року. Попри багаторічні чутки, вони лише вранці того дня перестали приховувати свої стосунки, випустивши кліп на пісню "Константа".

Одружилися ж артисти ще 18 жовтня 2018 року, але продовжували тримати все в таємниці.

Вас також можуть зацікавити новини