За словами актора, Галкін зумів би розсмішити навіть "зомбованих" росіян / фото instagram.com/elizaveta_galkinaa

Відомий гуморист Максим Галкін, який засудив путінський режим, активно гастролює і виступає в різних країнах. Іноді в мережі з'являються відео з його концертів, проте вони зустрічаються досить рідко.

Виявилося, на це є причина. Російський актор Жан-Мішель Щербак, який вже давно не живе на території країни-агресорки і засуджує повномасштабну війну в Україні, сходив на концерт Галкіна і розповів про його поведінку під час виступів.

"На вступі Максим попросив нас відкласти телефони, оскільки, виявляється, для зйомки виступу глядачам була потрібна попередня ліцензія. Так що відео не буде і вам просто доведеться мені повірити", - написав Щербак в Instagram.

Відео дня

За словами актора, Галкін зумів би розсмішити навіть "зомбованих" росіян. Гуморист під час свого концерту, який він давав у Берліні, жартував про свої виступи в Кремлі та стосунки з владою РФ. Також Щербак розповів, що чоловік Пугачової згадував свої поїздки в Україну і розповідав особисті історії, ділився роздумами.

"Для кожної країни він створює унікальну програму. Наприклад, вчора в Берліні він дивувався довгим словами в німецькій мові і навіть придумав свої. Ми мовчали на тлі ревучого залу, тому що багатьох з цих слів ми ще не знаємо. А коли він співав Шаляпіна, мої очі натурально наповнилися сльозами. Це було прекрасно", - додав актор.

Що Галкін говорить на своїх концертах

Гуморист жартує про політику і критикує РФ. Не так давно він "пройшовся" по російських пропагандистах. Так, він висміяв Соловйова і фейки, які вигалує Кремль. Своїми жартами Галкін довів фанатів до сліз від сміху.

Крім цього, чоловік Пугачової висміював Скабєєву і Кіркорова. Він запропонував відправити путініста на фронт в його "фірмових колготках".

Вас також можуть зацікавити новини: