Пугачова захопила мережу / фото instagram.com/maxgalkinru

Відомий шоумен Максим Галкін порадував своїх фанатів новим фото з дружиною Аллою Пугачовою.

Знімок артист опублікував на своїй сторінці в Instagram. "19 років разом ❤️", - підписав кадр чоловік Примадонни.

'Молодша за Максима': Алла Пугачова вразила мережу фото з Галкіним

На фотографії подружжя має вигляд, ніби ровесники: Аллі Борисівні - 71 рік, Галкіну - 44. У кадрі Пугачова постала у світло-блакитній сорочці та в'язаному кардигані. Співачка розпустила хвилясте волосся і нанесла непомітний макіяж.

Відео дня

На опублікованому фото Галкін обіймає дружину, в кадрі вони посміхаються і мають щасливий вигляд.

Читайте такожПугачова налякала своїм обличчям на свіжому фото

Діти Пугачової та Галкіна

Максим Галкін і Алла Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. А 18 вересня 2013-го на світ з'явилися їхні діти Гаррі і Ліза. Прекрасних двійнят виношувала сурогатна мати, але їх біологічними батьками є Алла і Максим. 

Пугачова: найгучніші скандали навколо співачки

  • Навколо помолоділого обличчя Пугачової не раз виникали чутки. Багато хто почав писати, що від Примадонни давно нічого не залишилося, її зовнішній вигляд - результат роботи пластичних хірургів
  • У ЗМІ регулярно з'являються "новини-сенсації" про те, що Пугачова померла. Також журналісти не один раз писали про численні хвороби й пластичні операції Примадонни. Правдою виявилося лише те, що їй дійсно зробили операцію напередодні ювілейного концерту, щоб вирішити проблему з голосом. 
  • Восени 2018 року всі ЗМІ облетіла новина про те, що Алла Пугачова розлучається з чоловіком Максимом Галкіним. Журналісти стверджували, що гуморист закрутив роман з Юлією Барановською. А остання нібито вагітна від нього. Але, на щастя, Алла Борисівна і Галкін досі разом.