Олексій Панін виступив проти війни / фото: Медіаняня

Відомий російський актор Олексій Панін, який покинув РФ і відкрито заявив про підтримку України, висловив свої думки з приводу закінчення війни. Артист не сумнівається, що правда, як і перемога, будуть на боці ЗСУ, проте від прогнозів щодо термінів Панін вирішив утриматися. 

"Каддафі і Чаушеску теж не думали, що колись це закінчиться. Так і зараз ніхто про це не думає: "Це не про них і ніякої Гааги не буде". Я впевнений, що вони просто відгородяться від усього світу стіною і спробуйте когось в цю Гаагу затягнути. Але надалі Путін сам помре і свій народ туди затягне", - сказав Олексій Панін в інтерв'ю для YouTube-каналу дружини Дмитра Гордона Алесі Бацман

Як уточнив Панін, всі його здогадки з приводу закінчення війни поки що не збулися, тому він не береться називати якісь терміни. Однак він переконаний, що перемога буде на боці України. 

Відео дня

"Закінчується це завжди несподівано. Як буде тут... Я знаю те, що це завершиться. Але в перші дні війни ми всі робили якісь прогнози, а зараз навіть прогнози робити неможливо. Очевидно для всіх, що це закінчиться. Очевидно для всіх, що закінчиться перемогою України. Це природно. Це всі розуміють. Скільки Путін росіян і українців на той світ забере, і своїх, і чужих – одному Богу відомо", - резюмував актор.

Нагадаємо, Панін гнівно пройшовся по мовчунам-росіянам.

Вас також можуть зацікавити новини: