Кучера не став слухати "аргументи" Корчевникова, який розповідав про "сатанізм" / скріншот

Російський актор Оскар Кучера, який відкрито підтримує путінський режим і окупантів, дав інтерв'ю пропагандисту Борису Корчевникову. Він розповів про свою позицію, а також спробував пояснити, чому у його молодшого сина досі американське громадянство. Його спадкоємець народився в Майамі, а сам актор стверджував, що було б нерозумно не скористатися можливістю отримати для нього паспорт США.

Корчевников запропонував Кучері демонстративно порвати документ і "відхреститися" від США. Однак путініст заявив, що не стане позбавляти свого сина американського громадянства, бо вважає це "популізмом".

Корчевніков намагався переконати Кучеру в тому, що США є "ворогом" РФ. Але фанат Путіна видав, як зазначили в мережі, "геніальну відмазку". 

"Америка нам не ворог. Уряд Америки, який на сьогоднішній день сидить на троні - ворог. Давайте не плутати", - заявив актор.

Кучера не став слухати "аргументи" Корчевникова, який розповідав про "сатанізм". Пропагандист заявляв, що паспорт може зобов'язувати до того, що його власник підтримує ідеї країни. Однак актор з цим не погодився.

"Це просто папірець. Тому що хтось колись вирішив, що тільки з цим папірцем можна жити. Я взагалі проти паспортів", - стверджує Кучера.

Реакція мережі

Коментатори насміхаються над путіністом і його"подвійними стандартами". Користувачі, обговорюючи відео з Кучерою в Telegram-каналах, пишуть:

  • "Це вже навіть не подвійні стандарти"
  • "Геніальна відмазка, майстер перевзування!"
  • "Лицемірство поза людським розумінням".

Що Кучера говорить про війну

Путініст не приховує свою позицію. У скандальному інтерв'ю Юрію Дудю Кучера говорив, що він підтримує російських військових. Крім цього, він засуджує зірок, які висловилися проти війни в Україні і виїхали з РФ.

Нещодавно Кучера "пройшовся" по Пугачовій і Галкіну. Він заявив, що їм варто "мовчати", якщо вони вирішили поїхати. 

Вас також можуть зацікавити новини: