Бондаренко живе в Києві / Скриншот Instagram

У 90-х дуже популярним був гурт "Ненсі", а пісні "Дим сигарет с ментолом", "Дівчина мрії" та інші лунали буквально з кожної праски. Не дивно, що соліст гурту Анатолій Бондаренко здобув шалену популярність і впізнаваність у ті часи.

Однак останнім часом про нього абсолютно нічого не було чути. Так би він і жив собі тихо і спокійно, якби не видав інформацію про себе попутниці.

Так, користувачка соцмережі Х Катерина Жемчужникова розповіла, що нещодавно сіла в таксі, водієм якого є Бондаренко. За її словами, він так само продовжує розмовляти російською мовою і не звинувачує диктатора Володимира Путіна в розв'язаній в Україні війні.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Мене щойно на таксі додому підвозив чоловік, який, як виявилося, музикант відомого в 90-ті по всьому пострадянському простору гурту з Донеччини. Я думала, він дещо перебільшує, а коли зайшла додому і погуглила, то трохи прифігіла", - написала дівчина.

Звісно, шанувальники колись популярного гурту одразу активізувалися в соціальній мережі й почали розпитувати в нього, що він думає про війну. Чіткої відповіді від музиканта так і не надійшло.

Скріншот Instagram

Він заявив, що проти насильства і воєн, а винні в їхньому розв'язанні люди, проте імені Путіна він так і не назвав.

"Я не проти кого, а проти чого! Я проти насильства і воєн. Я за творення і процвітання цивілізації! За любов! Хто винен у цій та інших війнах? Винні люди! Ті, хто створює комфортні умови політикам і делегує їм свої повноваження робити це. Тож звинувачувати одних президентів і лідерів не варто. Без схвалення, підтримки та участі людей, війни не починають", - видав Бондаренко.

Скріншот Х

Цікаво, що гурт "Ненсі" досі гастролює. Вони виступають і в Україні, і за кордоном. Ось тільки про благодійні концерти не йдеться.

Раніше УНІАН розповідав, як зараз живе переможниця "Євробачення" Кончіта Вурст.

Вас також можуть зацікавити новини: