Кабаєва намагалася зупинити старіння без серйозних пластичних операцій / скріншот

Вже кілька днів мережа бурхливо обговорює новий вихід гімнастки Аліни Кабаєвої на публіку. Ймовірна коханка президента РФ Путіна шокувала своїм обличчям, вона перетворилася на "клона" диктатора.

Відомий пластичний хірург Дмитро Слоссер в інтерв'ю на проекті "Аргумент" розповів, що саме могло спотворити Кабаєву. За словами експерта, гімнастка намагалася поліпшити свою зовнішність "гіалуронкою".

"Почнемо з того, що вона як всі гімнастки, мала досить дитячий вигляд. Ми не дивуємося, бо є таке припущення, що диктатор небайдужий саме до дітей. Але у випадку Кабаєвої, звичайно, я думаю, що вона проводила операції. Але саме операції ін'єкційні, вона користується препаратом гіалуронової кислоти", - зазначив Слоссер.

Як розповів хірург, у Кабаєвої і так було широке обличчя. Але вона намагалася зупинити вікові зміни, а тому переборщила з "уколами краси".

"Але тут потрібно розуміти. У неї широке обличчя у неї генетика саме людей, у яких широка кістка і широке обличчя, тому, я думаю, настали якісь вікові зміни. На жаль, ми всі не залишаємося в тому вигляді, в якому були у 13 років. Змінюється структура кістки та інші тканини. І тому, якщо на тлі усього цього додати трошки гіалуронової кислоти, це десь з півкілограма, ви отримаєте місячну красуню", - пояснив хірург.

Слоссер також розповів, що Кабаєва намагалася зупинити старіння без серйозних пластичних операцій. Вона не лягла під ніж хірурга, але вирішила ставити собі нитки і робити "уколи краси". Коханка Путіна не врахувала, що такі процедури можуть давати жахливий результат.

"Вона використовує малоінвазивні операції, різні ниточки, є різні укольчики, до яких можна вдаватися. Інше питання, що вони не настільки ефективні і мають купу негативних ефектів", - резюмував пластичний хірург.

Що сталося з Аліною Кабаєвою - відео

Нагадаємо, не так давно коханка Путіна з'явилася перед камерами і приголомшила всіх своїм виглядом.  Гімнастка несподівано стала дуже схожа на диктатора, нібито їх оперував один і той же хірург.

Через це Кабаєву почали висміювати. Користувачі жартували, що вона стала мати настільки поганий вигляд через алкоголь.

Вас також можуть зацікавити новини: