Софія Ротару шокована через дії окупантів в Криму / фото УНІАН

Бізнес співачки Софії Ротару в окупованому Криму хочуть "віджати". Один із російських пропагандистських Telegram-каналів повідомив, що окупанти хочуть націоналізувати та реалізувати на торгах готель артистки у центрі Ялти "Вілла Софія".

Російські ЗМІ пишуть, що Софія Ротару знає про плани російських окупантів та зараз намагається продати нерухомість.

Відомо, що від 2019 року готель закритий. Як причина – вказана реновація.

Відео дня

Російська пропаганда говорить про те, що насправді є певні проблеми з документацією. Нібито за паперами це не готель, а п'ятиповерховий сарай із цоколем площею 10,2 га.

Також відомо, що продаж вілли виконавиця "Хуторянки" здійснює непублічно. А пропагандистські канали запевняють, що продавати готель артистка не хотіла:

"Як розповіли нам ріелтори, судячи з ціни та непублічного продажу, розлучатися з готелем власниця не хотіла, лише вдавала, що позбавляється майна в Росії. Переписала "Віллу" на сина, оцінила у 2,5 млрд рублів - майже втричі вище за реальну ринкову ціну. Плюс розпорядилася не афішувати продаж", - пишуть російські ЗМІ.

Російські загарбники 'наклали лапу' на розкішну віллу Софії Ротару в Криму (фото)
Російські загарбники 'наклали лапу' на розкішну віллу Софії Ротару в Криму (фото)

Додамо, що нещодавно путіністка Бабкіна заявляла, що Софія Ротару мала намір приїхати до Росії.

Раніше УНІАН писав, що Ауріка Ротару розповіла, як її сестра живе в приватному будинку під Києвом. Разом з нею перебуває її син - Руслан Євдокименко.

Вас також можуть зацікавити новини: