Актора затримали з наркотиками в білизні / фото t.me/shot_shot

Проти російського актора Анатолія Руденка порушили кримінальну справу за статтею про незаконне зберігання наркотиків без мети збуту. Йому загрожує до трьох років в'язниці. Як пишуть російські Telegram-канали зараз його відпустили під зобов'язання про явку.

Як повідомлялося раніше, Руденко був затриманий увечері 17 січня.

Стало відомо, що в районі 22:20 машину, в якій він їхав на пасажирському сидінні, зупинили в центрі Москви.

Відео дня

"Актор сильно занервував, чим привернув увагу співробітників поліції, які стали цікавитися, чи не везе щось заборонене Руденко", - йдеться в повідомленнях.

Пізніше з'ясувалося, що артист приклеїв скотчем до паху пакетик, всередині якого було 0,57 грама мефедрону. Його доставили в ОВС Пресненського району російської столиці. Після затримання він поводився досить розслаблено і навіть посміхався

"Актор розповів, що пакетик знайшов на вулиці, прийняв за отруту для собак, а далі йому розповіли, що це насправді. Позбавлятися від нього він не став, але і продавати меф він також не збирався. Навіщо він примотав пакетик до причинного місця, артист розповісти не зміг", - пишуть Telegram-канали.

Анатолій Руденко - актора затримали з наркотиками в трусах

Як писав УНІАН, у Росії був затриманий актор Анатолій Руденко, який отримав популярність після ролей в серіалах "тригер" і "Каменська". Співробітники поліції знайшли у нього наркотики.

Поліція звернула увагу на нього для перевірки документів під час їзди. Весь цей час Руденко поводився підозріло і сильно нервував. Тоді співробітники поліції і знайшли порошок, який актор ховав у трусах.

Вас також можуть зацікавити новини: