Ротару не змогла пройти повз щемливе фото / фото УНІАН

Відома українська співачка Софія Ротару не може пройти повз жахи війни Росії проти нашої країни. Так, вона небагатослівна на цю тему, та все ж деколи постить те, що їй болить.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram в "історіях" артистка опублікувала фотографію звільненого з полону українського військового, який уперше за тривалий час побачив яблуко. На цей кадр неможливо спокійно дивитися. 

Софія Ротару показала щемливу світлину й додала в допис емодзі у вигляді розбитого серця. Вочевидь, це фото зачепило її. 

Відео дня
Ротару опублікувала фото військового у своїх "історіях" в Instagram 

Цей кадр був зроблений українським фотографом Віталієм Юрасовим. У своєму Twitter він опублікував серію знімків з обміну полоненими.

Повз фото не зміг пройти й дипломат Олександр Щерба, який розмістив його у своїх соцмережах й підписав: "Один з українських військовополонених, якого вчора обміняли, тримає перше за кілька місяців яблуко. Російський полон - це пекло. Путінська Росія – це зло".

Ротару та її позиція щодо війни в Україні

Тривалий час після початку повномасштабного вторгнення РФ до України співачка мовчала про це, та все ж згодом одумалася й почала публікувати пости, в яких дякувала українським силам ППО, відреагувала на трагедію в Кременчуці в червні 2022 року, не пройшла повз жахливий обстріл Вінниці, долучилась до онлайн-акції після появи відео з розстрілом окупантами беззбройного українського військового.

Варто зазначити, що Софія Михайлівна відмовилася від концертів на території РФ, а ще у 2022-му році вона виступала там на новорічному концерті, чим неабияк розлютила українців. Як розповіла російська модель Анна Калашникова в коментарі росЗМІ, Ротару пропонували 100 тисяч євро за виступ, але вона не погодилася.

Також російські ЗМІ повідомляли, що у РФ вирішили "пограбувати" зірку, яка має нерухомість у Москві та в Ялті, а гроші хочуть відправити окупантам.

Вас також можуть зацікавити новини: