Вона відреагувала на відео без слів, замість цього опублікувала в Stories малюнок / фото УНІАН

Співачка Софія Ротару відреагувала на моторошне відео з розстрілом беззбройного українського військового. Героя вбили російські окупанти.

Так, Ротару не змогла проігнорувати жахливий вчинок військових РФ. Вони розстріляли українця тільки за те, що той сказав "Слава Україні" і не побоявся дивитися нелюдям в очі. Вона відреагувала на відео без слів, замість цього опублікувала в Stories малюнок.

На ньому в чорно-білих тонах зображений український військовий в останні секунди свого життя. Саме в той момент він говорив "Слава Україні", після чого окупанти його розстріляли, цинічно знімаючи все на відео.

Відео дня
Софія Ротару відреагувала на відео з розстрілом українського військового і опублікувала малюнок з героєм / скріншот

Малюнок Героя Ротару не стала доповнювати словами. Однак так вона підтримала флешмоб, який запустили в мережі українці. Усіх потрясло цинічне вбивство військового, а тому користувачі активно постять фото, відео, малюнки і просто пишуть "Слава Україні", щоб весь світ дізнався про черговий військовий злочин РФ.

Нагадаємо, на відео з розстрілом беззбройного українського військового відреагували й інші зірки. І якщо одні знаменитості писали "Слава Україні", то ведуча Маша Єфросиніна додала ще послання для окупантів. Вона розмістила в хаотичному порядку букви, з яких можна зібрати слово, що описує росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: