Микита Кологривий / Скріншот YouTube

Російський актор, який зіграв головну роль в скандальному серіалі "Слово пацана" про молодіжну злочинність в Казані, прийшов на одне з шоу і потрапив в черговий скандал.

На передачі з Олександром Гордоном "Закритий показ" обговорювався фільм "Подільники". У центрі сюжету 10-річний хлопчик Ілля, батька якого вбивають. Злочинець залишається безкарним. Однак дитина не погоджується з цим і влаштовує полювання на вбивцю.

Актор Микита Кологривий зазначив, що цей фільм про свідомість і побут росіян.

Відео дня

"І про наслідки, які в нашому побуті виникають через якісь міжусобиці, проблеми, які виникають через потребу певну. Я це побачив так в кіно", - зазначив актор.

Гордон розкритикував думку Кологривого і сказав, що після його рецензії ні за що не пішов би на цей фільм. Однак він все ж попросив актора в двох словах пояснити суть цієї картини.

Кологривий же різко негативно на це відреагував. "Ми ж на шоу, хочете я вам в трьох словах взагалі всю передачу закінчу?" - відповів артист.

Потім Олександр Гордон заявив, що сам буде вирішувати, "чого хотіти, а чого не хотіти", і додав: "Просто дайте відповідь на питання і все".

"Що у нас тут, тоталітаризм чи що? Ні, я вас запитую зараз. "Давайте я буду хотіти..."", - продовжив Кологривий.

Після цього ведучий програми поцікавився у актора, чи хоче той посваритися в ефірі, і запевнив, що може це зробити.

"Я хочу вам пояснити просту річ. Це програма, в якій я ведучий. Значить, я визначаю, що для цієї програми добре, що погано. Якщо ви згодні, тоді відповідайте на моє запитання. Якщо ні, вас ніхто не тримає", - продовжив Гордон.

Після цих слів Кологривий встав і пішов. 

"Я з вами діалог не знайду",- підсумував Кологривий.

Нагадаємо, раніше Микиту Кологривого внесли до бази "Миротворець". Він підтримав війну в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: