Шоумен Остапчук побував у будинку, який будував з екс-дружиною / instagram.com/vova_ostapchuk/

Український телеведучий Володимир Остапчук показався на фоні будинку в Київській області. Будівництво почалося, коли Вова ще був у шлюбі зі своєю другою дружиною Христиною Горняк.

Роботи були припинені на час активних бойових дій в цьому регіоні, проте зараз, судячи з усього, вони добігають кінця. У своєму Instagram-блозі шоумен поділився знімками, зробленими "на об'єкті". 

Судячи з фото, зовні особняк вже готовий, проте хто саме там планує жити - невідомо. Раніше Христина Горняк говорила, що все майно, нажите в шлюбі, має бути розділене навпіл після розлучення. Остапчук свою думку з цього приводу не висловлював.

Відео дня

Крім самого будинку там облаштували ділянку: висадили газон і декоративні дерева, поставили паркан і ворота, упорядкували територію.

Поки невідомо, кому дістанеться будинок після розлучення / скріншот

Нагадаємо, наприкінці 2022 року стало відомо, що Вова Остапчук розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Знаменитості приховали від фанатів справжню причину такого рішення. Новина про розлучення стала справжнім шоком для шанувальників, адже ще недавно пара публічно заявляла про те, що вони планують дітей. 

Також УНІАН писав, що Володимир Остапчук після другого розлучення пішов до психолога.

Вас також можуть зацікавити новини: