Фотографія з гучної рекламної кампанії бренду / instagram.com

Модний будинок Balenciaga потужно оскандалився з недавньою рекламою. На офіційній сторінці вони опублікували дитячі сумки в БДСМ-стилі. У фотосесії були задіяні діти, які тримають сумки у вигляді плюшевих звіряток в гартерах, шкіряних нашийниках в майках-сітках і стрінгах.

Це викликало бурхливу реакцію з боку користувачів і шанувальників бренду. Компанію звинуватили в підтримці педофілії та дитячого порно.

Зараз в мережі почали активно ділитися відео, як люди палять і ріжуть одяг, взуття та аксесуари від Balenciaga на знак протесту. 

Після хвилі невдоволення від публіки одна з головних амбасадорів бренду Balenciaga Кім Кардашьян висловила свою позицію з цього приводу. Ось що вона написала у Twitter:

"Як мати чотирьох дітей, я була вражена тривожними знімками. Безпека дітей повинна дотримуватися з максимальною увагою, і будь-які спроби нормалізувати жорстоке поводження будь-якого роду з дітьми не повинні мати місця в нашому суспільстві. Точка".

У модному будинку Balenciaga визнали свою провину і видалили пост зі скандальними фотографіями. Представники бренду запевнили, що тепер будуть більш вибірково ставитися до публікується контенту. Також вони звинуватили в даній ситуації компанію, яка відповідала за продакшн.

Нагадаємо, Нікітюк накинулася на бренд Dolce & Gabbana через співпрацю з Кіркоровим.

Вас також можуть зацікавити новини: